Son dakika… Mahir Polat’ın sevkinde ilk ayrıntı… Cezaevi hastanesinde heyet onayı bekleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik ‘Kent Uzlaşısı’ operasyonu kapsamında tutuklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı, Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri Mahir Polat, tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nden hastaneye sevk edildi.

Polat’ın cezaevinde sağlık sorunlarının artması sonrası avukatları tarafından tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmesi talebinde bulunulmuştu. Savcılık tarafından talebin onaylanmasına karşın cezaevinden sevk işlemi günlerce uygulanmamıştı.

Alınan ilk bilgilere göre; Polat, öncelikli olarak cezaevinin hastanesine sevk edildi. Polat’ın muayenesi için cezaevi hastanesinde bir heyet toplandı. Polat’ın tam teşekküllü bir hastaneye sevki için toplanan heyetin bu yönde rapor vermesi gerektiği öğrenildi.

 

Related Posts

Tek Boynuzlu At kafatası ülkeyi karıştırdı! Kral Arthur’un şatosunun yakınında bulundu

İngiltere’de Kral Arthur’un şatosunun yakınlarında bulunan tek boynuzlu at kafatası ülkeyi karıştırdı. Yapılan incelemeler sonucunda tek boynuzlu at efsanesi yine gerçek olmadı.

Hamas ve İslami Cihad’dan ateşkes açıklaması

Hamas ve İslami Cihad, İsrail ile yapılacak müzakerenin, Gazze’deki imha savaşının sona ermesi, İsrail’in Gazze Şeridi’nden tamamen çekilmesi, sınır kapılarının açılması ve yeniden inşayla sonuçlanması gerektiğini açıkladı.

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Yer: Adana, hapisten kaçıp sokakta yürürken yakalandı

Adana’da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden hükümlü, sokakta yürürken polis ekiplerince yakalandı.

Rusya Dışişleri Bakanı, ‘yenilmez kardeşliklerini’ kutladı

Sergey Lavrov, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile Wonsan’da buluştu. Rusya’ya asker gönderen Pyongyang’a teşekkür eden Lavrov, ilişkileri “yenilmez kardeşlik” olarak tanımladı. Güney Kore istihbaratına göre yeni Kuzey Kore birlikleri yolda.

Suriye’den Azerbaycan teması: Şara Bakü’ye geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.