SOMALİ’DE CUMHURBAŞKANI MAHMUD’A YAPILAN BOMBALI SALDIRI SONUCU
Somali’de Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’a düzenlenen bombalı saldırı sonucunda Mahmud’un yara almadan kurtulduğu bildirildi. Saldırının arkasındaki terör örgütü eş-Şebab ise saldırıyı üstlendi.
SOMALİ CUMHURBAŞKANINA BOMBALI SALDIRI
Somali’nin başkenti Mogadişu’da yakın zamanda meydana gelen patlama, Cumhurbaşkanlığı sarayı çevresinde gerçekleşti. Saldırının hedefi olan Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, patlamadan etkilenmedi.
Olaydan Kıl Payı Kurtuldu
Olay, Cumhurbaşkanlığı konvoyunun o bölgeden geçtiği sırada yaşandı ve saldırıdan kıl payı kurtulan Mahmud, olayı yara almadan atlattı.
Terör Örgütü eş-Şebab Saldırıyı Üstlendi
Bomba saldırısının sorumluluğunu terör örgütü eş-Şebab üstlendi. Saldırı sonucunda, bombanın patlamasıyla bir binanın yıkıldığı ve bir aracın kullanılamaz hale geldiği belirtildi.
More Stories
İmamoğlu’nun en yakınlarındandı! Yüklü miktarda parayla kaçarken yakalandı
Ekrem İmamoğlu’na ait inşaat şirketine el konuldu.
Kartalkaya’daki Otel Yangını Araştırma Komisyonu, toplantı yeter sayısı olmadığı için toplanamadı