Otel yangınından etkilenen 3 işçi tedavi altına alındı

Alanya’daki Yangında 3 İşçi Hastaneye Kaldırıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, konut olarak kullanılan ve sonradan otele dönüştürülen 10 katlı bir binada çıkan yangında etkilenen 3 işçi hastanede tedavi altına alındı.

Cikcilli Mahallesi’nde bulunan otel tadilatı sırasında meydana gelen yangında 4 işçiden 3’ü ile yangını söndürmeye çalışan yüksekten düşen bir itfaiye eri de hastaneye kaldırıldı.

Kurtarılan bir kedi ise veterinerde tedavi ediliyor.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yılmaz Güler, yaptığı yazılı açıklamada, yangın sonucu 3 inşaat işçisi ve bir itfaiye erinin hastaneye getirildiğini bildirdi.

Güler, dumandan etkilenen işçilerde yanık olmadığını belirterek, durumlarıyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

  • “Dumandan etkilenen 2 hastamız gözlem amaçlı serviste tutuluyor, bir hastamızın ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Oksijen tedavileri devam ediyor ve durumları stabil. Yangına müdahale ederken yüksekten düşen itfaiye erine acil serviste ilk müdahale yapıldı. Düşmeye bağlı herhangi bir travma bulunmamaktadır. Tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.”

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise sosyal medya hesabından, inşaatın bodrum katından kurtarılan yaralı bir kedinin durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

  • “Yangın, hayatın ne kadar kırılgan olduğunu bir kez daha hatırlattı. Kurtarılan kedi hızla veterinere götürüldü ve durumu ciddiyetini koruyor. Ekiplerimiz minik dostumuzu hayata döndürmek için çaba gösteriyor. Tüm çalışanlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

Related Posts

İran’dan İsrail halkına ‘İşgal altındaki toprakları terk edin’ çağrısı: Kesinlikle yaşanabilir olmayacak!

İran Silahlı Kuvvetler Basın Sözcüsü Rıza Seyyad, İsrail halkına seslendiği açıklamasında, İsrail’i terk etmeleri çağrısında bulunarak hayatlarını kurtarmalarının tek yolunun bu olduğunu söyledi. Seyyad, “İşgal altındaki toprakları terk edin, çünkü gelecekte sizin için kesinlikle yaşanabilir olmayacaklar. Suçlu rejimin sizi canlı kalkan olarak kullanmasına izin vermemeniz gerektiğini vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kanadalı ve Meksikalı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kanadalı ve Meksikalı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü

İran’dan İsrail’e atılan füzelerden bazıları Tel Aviv ve çevresine isabet etti: 25 ağır yaralı

İsrail ordusu isabet eden yerlerden görüntü ve konum paylaşılmaması için uyarı yaptı

Rus’ya İran’dan vatandaşlarını tahliye ediyor

Rusya’nın, İran’daki Rus vatandaşlarının kara sınırından tahliyesi için hazırlık yaptığı bildirildi.

İsrail ordusu: İran geceki misilleme saldırılarında İsrail’e 80’e yakın füze attı

İsrail’in orta ve kuzey bölgelerini hedef alan füze saldırılarında en az 10 kişi öldü, 250 kişi de yaralandı

Mansur Yavaş’tan Babalar Günü mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.