Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Rüşvet Suçlamalarını Reddetti

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, savcılıktaki ifadesinde rüşvet suçlamalarını reddetti. Böcek, eski gelinine alınan 30 milyon liralık evin parasının iş insanı Yusuf Yadoğlu tarafından ödendiğine ve 8 milyon 500 bin liralık araç giydirme faturasının Yadoğlu tarafından ödendiğine ilişkin bilgisi olmadığını belirtti.

Böcek’in ifadesine göre, daha önce tutuklu yargılanan ve tahliye edilen iş insanı Yusuf Yadoğlu’nun iddiaları üzerine suçlanan Böcek, Yadoğlu’nu tanıdığını ancak detaylı bir ilişkisinin olmadığını dile getirdi. Ayrıca, oğlu Gökhan Böcek’in Zeynep Kerimoğlu ile olan ilişkisi ve öne sürülen paralar hakkında bilgisi olmadığını ifade etti.

Böcek, oğlunun yurt dışında olduğunu ve en kısa sürede dönüp ifade vereceğini belirtirken, kendisinin ve oğlunun belediye üzerinde herhangi bir nüfuzunun olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini vurguladı.

Yapılan soruşturmada, 2024 ve 2025 yıllarında gerçekleştiği iddia edilen rüşvet eylemleriyle ilgili banka dekontları, HTS kayıtları ve tanık beyanlarının dosyaya yansıdığı belirtildi.

Related Posts

Kaboğlu’ndan, belediye başkanlarına gözaltılara tepki: Anayasa ve hukuk dışı işlemlere imza atanlar bir gün sorumlu olacaklardır

Kaboğlu’ndan, belediye başkanlarına gözaltılara tepki: Anayasa ve hukuk dışı işlemlere imza atanlar bir gün sorumlu olacaklardır

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya yolcusu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen 6-7 Temmuz’daki BRICS Zirvesi’ne katılacak. Fidan’ın zirvede Gazze, yapay zeka, iklim krizi ve adil ticaret gibi başlıklarda Türkiye’nin görüşlerini aktarması bekleniyor.

Lay’s cipsileri acil olarak geri çağırılıyor! Kanser riski tespit edildi

Almanya’da Lay’s markalı bir cipsinin içerisinde sağlığı tehlikeye atan madde tespit edildi. Uzmanlar ürünün içinde çıkan maddenin kanser riski taşıdığını söyledi.

ABD – Kolombiya gerginliğinde şok gelişme: Dışişleri bakanı istifa etti

Kolombiya’da yaşanan siyasi sarsıntı, Gustavo Petro hükümetini zorluyor. Dışişleri Bakanı Laura Sarabia, Başkan Petro ile yaşadığı fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek istifa etti. İstifa mektubunda Sarabia, son günlerde alınan kararları …

Son Dakika! SÖZCÜ TV 10 gün karartılıyor! SÖZCÜ susarsa Türkiye susar

Son dakika… SÖZCÜ TV 10 gün ekran karartma cezası aldı. SÖZCÜ TV hakkında RTÜK tarafından verilen daha önce verilen 10 günlük ekran karartma cezasının yürütme durdurma kararı da durduruldu. SÖZCÜ TV 10 gün karartılıyor

İsrail basınından Rusya iddiası: Gizlice görüşüldü

İsrail’in Tahran yönetimiyle ile varılan ateşkes sırasında İran ve Suriye konularında Rusya ile gizli görüşmeler yürüttüğü iddia edildi.