Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a canlı yayın daveti: Sana prompter kullanmak serbest, Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Canlı Yayın Daveti

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği sözlere canlı yayın teklifi ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç. Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Melih Gökçek ile gerçekleştirdikleri yayını hatırlatarak Erdoğan’a canlı yayında açık oturum teklifinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Bak Erdoğan, yine Suriye politikası ve Suriyeliler üzerinden olur olmadık şeyler sıralamışsın. Ancak unutma, sen Suriye’deki vatan toprağımızı terk edip kaçarken, Reyhanlı’ya gidip ilk açıklamayı yapan kişi bendim.
Eğer dış politikayı, ekonomiyi ve ülkemiz siyasetini gerçekten konuşmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan, böyle sosyal medyada sataşarak olmaz. Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç.
Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?”

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Eren Erdem’in ‘CHP’nin trol ağı’ ifşaatları sürüyor: Size sadece ‘Proje Navarhos’ diyorum

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un 46 milyon TL’ye 600 kişilik trol timi kurduğunu öne süren CHP’li Eren Erdem, bu yapılanmaya ilişkin ifşaatlarını sürdürüyor. İddialarını yalanlayan Bulut’a yanıt veren Erdem, “Burhanettin Bey, size sadece ‘PROJE NAVARHOS’ diyorum…Teklifim şu, siz beni mahkemeye verin; ben de evrakları mahkemeye sunayım” diyerek bir de görsel paylaştı.

İsrail, üçüncü kez yardım sırasındaki Filistinlere ateş açtı

İsrail askerlerinin Refah’ta yardım arayan sivillere ateş açması sonucu üç Filistinli hayatını kaybetti. Olay, insani yardım dağıtımının güvenliğine dair kaygıları yeniden alevlendirdi. İsrail ordu yetkilileri uyarı ateşi açıldığını savundu. BM Genel Sekreteri ise bağımsız soruşturma çağrısı yaptı.

Mezarlıktaki bebek cesedinin sırrı çözüldü

Arnavutköy’de mezarlıkta bulunan erkek bebek cesediyle yeni gelişme yaşandı. Cesedi anne ve babanın koyduğu belirlendi.

Bursa’da üniversite öğrencisinin şüpheli ölümü

Sakarya Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğrencisi Emirhan Ş. (23), Orhangazi’de 3 aydır staj yaptığı fabrikaya gitmeyince arkadaşları durumu mahalledeki komşularına bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı bugün gerçekleşecek: Neler konuşulacak? Saat kaçta toplanılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15.00’te yapılacak kabine toplantısında kritik gündem maddeleri masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek toplantıda 10. Yargı Paketi, Terörsüz Türkiye süreci, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve güncel ekonomik gelişmeler değerlendirilecek.

Arda Güler Bodrum tatiline antrenman ile başladı

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, yorucu geçen sezonun ardından Bodrum’a tatile geldi.