Kayserispor sürprize izin vermedi

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Adana Demirspor ile Bellona Kayserispor, Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaştı. Kayserispor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Kayserispor’a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Kartal Kayra Yılmaz ve 52. dakikada Stephane Bahoken attı. Bu sonucun ardından Kayserispor, ligde 33 puana yükseldi. Ligden düşmesi garantilenen Adana Demirspor ise -2 puanda kaldı.

Süper Lig’in gelecek haftasında Kayserispor, sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Adana Demirspor ise Eyüpspor deplasmanına gidecek.

Related Posts

İki FETÖ şüphelisi Edirne’de yakalandı

Edirne’de iki FETÖ şüphelisi Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı.

Samsun’da heyelan faciası | Akaryakıt müdürü ve sahibi gözaltında

Samsun’un Canik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen heyelanda baba ile 2 kızı hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken akaryakıt istasyonunun mesul müdürünün ardından sahibi de gözaltına alındı.

İran’daki liman patlamasında can kaybı 46’ya yükseldi

Bender Abbas kentindeki limanda cumartesi yaşanan patlamada ölenlerin sayısı 46’ya yükseldi. 138 kişinin halen hastanelerde tedavi altında olduğu açıklandı.

Güney Kore’de lisede bıçaklı saldırı: 6 yaralı

Cheongju kentindeki bir lisede bıçaklı saldırı düzenlendi. Aralarında okul müdürünün de olduğu altı kişi yaralandı. Şüpheli öğrenci yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

Nevşehir’de otomobiller çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Nevşehir’de iki otomobilin çarpıştığı kazada Mahmut ve Jale Aydemir yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’a seslendi, icraatlerini sıraladı: ‘Zat-ı muhtereme hatırlatalım…’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Mart’tan bu yana tutuklu olduğu Silivri’den bu kez icraatlariyle seslendi. 31 Mart 2019’da İBB Başkanı seçilen, 19 Mart 2025’te şafak baskınıyla gözaltına alınıp tutuklanan İmamoğlu, 6 yıllık …