İstanbul Üniversitesi’nde öğrencilere boykot tehdidi: Sistemden mesaj gönderildi

İstanbul Üniversitesi Öğrencilerine Skandal Tehdit!

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına tepkiler sürerken, üniversite öğrencileri de eylemlere katılarak seslerini duyurmaya devam ediyor. 19 Mart’tan bu yana süren eylemler, gençler arasında büyük destek kazanmış durumda.

İstanbul Üniversitesi öğrencileri ise öncü bir rol üstlenmiş durumda. Ancak son zamanlarda yaşanan skandal bir durum herkesi şaşırttı. Üniversitedeki bir akademisyen, derslerine gelmeyen öğrencilere açıkça tehditler savurdu.

ÖĞRENCİLER KORKU İÇİNDE

İstanbul Üniversitesi’nde görev yapan bir öğretim üyesi, öğrenci otomasyon sisteminden dersine katılmayan öğrencilere yönelik ürkütücü bir mesaj gönderdi. Mesajında öğrencilere şu ifadelerle seslendi:

“Arkadaşlar, 25 Mart Salı günü dersimiz normal şekilde gerçekleşecektir, herhangi bir iptal durumu söz konusu değildir. Gündemdeki olaylar yüzünden kasıtlı olarak derse gelmeyen öğrenciler hakkında gereken işlemler yapılacaktır, devamsızlık nedeniyle sınıfta kalacaklardır.”

Related Posts

Tek Boynuzlu At kafatası ülkeyi karıştırdı! Kral Arthur’un şatosunun yakınında bulundu

İngiltere’de Kral Arthur’un şatosunun yakınlarında bulunan tek boynuzlu at kafatası ülkeyi karıştırdı. Yapılan incelemeler sonucunda tek boynuzlu at efsanesi yine gerçek olmadı.

Hamas ve İslami Cihad’dan ateşkes açıklaması

Hamas ve İslami Cihad, İsrail ile yapılacak müzakerenin, Gazze’deki imha savaşının sona ermesi, İsrail’in Gazze Şeridi’nden tamamen çekilmesi, sınır kapılarının açılması ve yeniden inşayla sonuçlanması gerektiğini açıkladı.

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Yer: Adana, hapisten kaçıp sokakta yürürken yakalandı

Adana’da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden hükümlü, sokakta yürürken polis ekiplerince yakalandı.

Rusya Dışişleri Bakanı, ‘yenilmez kardeşliklerini’ kutladı

Sergey Lavrov, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile Wonsan’da buluştu. Rusya’ya asker gönderen Pyongyang’a teşekkür eden Lavrov, ilişkileri “yenilmez kardeşlik” olarak tanımladı. Güney Kore istihbaratına göre yeni Kuzey Kore birlikleri yolda.

Suriye’den Azerbaycan teması: Şara Bakü’ye geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.