İran’dan Tel Aviv’e tahliye uyarısı

İran Ordusu, Tel Aviv’deki Ramat Gan Bölgesi İçin Tahliye Uyarısında Bulundu

İsrail, Tahran’daki bir bölge için tahliye duyurusunda bulunduktan sonra İran ordusu da Tel Aviv’deki Ramat Gan bölgesi için tahliye uyarısında bulundu.

İran ordusu, Tel Aviv’in Ramat Gan bölgesine yapılacak saldırı ile ilgili tahliye uyarısında bulunarak, “Tel Aviv’deki ekteki haritada işaretlenen bölgedeki tüm kişilere acil uyarı; Ramat Gan bölgesindeki söz konusu alanı derhal terk edin. Önümüzdeki birkaç saat içinde İran Silahlı Kuvvetleri, son günlerde İsrail rejiminin askeri altyapısına düzenlediği operasyonlar gibi bu bölgede de operasyonlar yürütecek. Bu bölgede bulunmanız hayatlarınızı tehlikeye atıyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

İsrail ordusu ise Tahran’ın merkezindeki 7. Bölge için tahliye duyurusu yapmış ve bu bölgeye saldırı düzenleneceğini belirtmişti.

Related Posts

Mahkeme, Halk TV’nin karartılmasına ‘dur’ dedi

Ankara İdare Mahkemesi, Halk TV’nin 10 günlük ekran karartma cezası hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Duayen gazeteci Hikmet Çetinkaya entübe edildi

Cumhuriyet gazetesi yazarı Çetinkaya’nın durumu sevenlerini üzdü.

Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı ifade edilen Çetinkaya’nın entübe edildiği belirtildi.

İsveç’in yeni entegrasyon hamlesi dikkat çekti

İsveç, göçmenlerin topluma uyumunu hızlandırmak için göçmenlerin değerlerini haritalayacak geniş çaplı bir anket yapacak. Entegrasyon Bakanı Simona Mohamsson, ülkenin laik ve eşitlikçi yapısının, daha geleneksel ve muhafazakâr kültürlerden gelenler …

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Kaboğlu’ndan, belediye başkanlarına gözaltılara tepki: Anayasa ve hukuk dışı işlemlere imza atanlar bir gün sorumlu olacaklardır

Kaboğlu’ndan, belediye başkanlarına gözaltılara tepki: Anayasa ve hukuk dışı işlemlere imza atanlar bir gün sorumlu olacaklardır

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya yolcusu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen 6-7 Temmuz’daki BRICS Zirvesi’ne katılacak. Fidan’ın zirvede Gazze, yapay zeka, iklim krizi ve adil ticaret gibi başlıklarda Türkiye’nin görüşlerini aktarması bekleniyor.