Fethiye’de Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Vakası

Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Related Posts

Samsun’da iki ilçeye uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Havza ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.

Halil Falyalı’nın infaz edilen sağ koluyla görüşen gazeteci Ayşemden Akın’ın korumaları kaldırıldı

‘Halil Falyalı Yaşıyor’ yazı dizisini kaleme alan ve Bugün Kıbrıs’ta yayımlayan Ayşemden Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada polis korumalarının kaldırıldığını açıkladı.

Diplomayı iptal eden rektör açıkladı: İmamoğlu’nun adresini bulamamışlar!

Tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra 28 kişinin diplomasının iptalinin ardından İstanbul Üniversitesi kararı 50 gündür tebliğ etmezken, Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar topu İçişleri Bakanlığı’na attı. Prof. Dr. Zülfikar, “Nüfus numarası ve güncel adres olmadığı için 28 kişinin güncel adresleri soruldu, tebligat adresleri bekleniyor” dedi.

Ünlü fenomeni darbetmişti: Kafasından aşağı içecek döktüğü yeni görüntüler kamerada

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda kendisini taciz ettiği gerekçesiyle eski sevgilisi Berk Çetin hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak bu karara rağmen Berk Çetin, Danla Bilic’in yanına giderek onu darp etmişti. Saldırganın yaşattığı şiddete dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bilicîn eski sevgilisi bu sefer de kafasından aşağı içecek dökerken kamerada…

İtalya’da hava gösterisinde korkutan anlar: Dünyaca ünlü Frecce Tricolori ekibine ait 3 uçak havada çarpıştı

İtalya Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Frecce Tricolori’ye ait üç uçak, Pantelleria Adası’ndaki gösteri uçuşu sırasında havada çarpıştı. Kazada büyük facianın eşiğinden dönüldü.

AKP’li vatandaştan pes dedirten iddia: Hacıyım yemin ediyorum, emeklilerin 10 dairesi var

İstanbul Kağıthane’de AKP’li olduğunun altını çizen 76 yaşındaki emekli halinden memnun olduğunu söyledi. AKP’li diğer emeklilerin yalan söylediğini iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir