Fatih’te balıkçı teknelerinde hırsızlık: En sonuncusunda yemek yedi

Fatih Balıkçı Limanında Hırsızlık Olayı

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan olay, Salı günü saat 04.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi Küçük Mustafapaşa balıkçı limanında gerçekleşti. Limanı çevreleyen demir çitlerden atlayarak içeri giren şüpheli, burada bağlı olan teknelere girmeye başladı. Toplamda 14 tekneye giren şüpheli, ses sistemi ve bazı eşyaları çaldıktan sonra limandan ayrıldı. Güvenlik kameralarında şüphelinin limandan uzaklaşırken görüntülendiği tespit edildi.

Şüpheli Teknelerde Zaman Geçiriyor

Şüphelinin, teknelerin kapılarını demir tel kullanarak açtığı belirlendi. Ardından girdiği tekne olan Eymer Göktener’e ait teknedeki eşyaları karıştıran şüpheli, yaklaşık 6 saat boyunca teknede kaldı. Göktener, şüphelinin teknede yemek yediğini, karnını doyurduğunu ve zaman geçirdiğini belirtti. Teknede bulunan eşyaları karıştıran şüpheli, diğer teknelerde de benzer hırsızlık girişimlerinde bulundu. Balıkçıların maddi zarara uğradığı olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

‘KARNINI DOYURUYOR, ZAMAN GEÇİRİYOR’

Eymer Göktener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kooperatifimizin baş tarafındaki tellerden girmek suretiyle 13-14 tekneye hırsızlık yapmak için giriyor, kurcalıyor, zarar veriyor. Bazı eşyalarımız çalınıyor teknelerden. Balıkçı barınağı burası, bize zarar veriyor bu şekilde. Gerekli mercilere gittik, polislere bildirdik. En son girdiği teknede, 05.00 sıralarında giriyor sabah saat 11.02’ye kadar teknede kalıyor. Herhalde dinlendi, artık yiyip içiyor, karnını doyuruyor, zaman geçiriyor. O tekneye de zarar veriyor. Bütün her tarafı kurcalıyor, kırıp döktüğü yerler var. Arkadaşlarımızın da maddi zararları var, inşallah bir an önce yakalanır” şeklinde konuştu.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Kayseri’de şüpheli ölüm: Otel odasında ölü bulundu

Kayseri’de bir kişi kaldığı otel odasında ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa FK, Dino Arslanagic ile yolları ayırdı

Manisa Futbol Kulübü, Belçikalı stoper Dino Arslanagic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Nükleer bombalardan daha tehlikeli: Kara delik bombası test edildi

Glasgow Üniversitesi’nden bilim insanları, kara deliklerin enerji üretme potansiyelini test etmek için “kara delik bombası” adını verdikleri bir deneysel düzenek geliştirdi. İlk denemede patlayan kara delik bombası büyütülürse araştırmacılara göre “1 trilyon nükleer bombadan daha tehlikeli” olabilir.

Özgür Özel: Ferdi’nin emaneti Nehir baba mesleği için gerekli puanı aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Nehir Zeyrek’in sınav sonucunu “Hepimizin gözü aydın” notuyla paylaştı.

Magazin Bahane’de Hadise’nin şovları gündemde: Türkiye’de sahneye çıktığından beri her hareketi olay

Haberler.com stüdyosunda Gökay Kalaycıoğlu ve Hakan Solaker’in sunduğu Magazin Bahane programında Hadise’nin sahne performansları ve özel hayatı masaya yatırıldı. Sanatçının erotizm içerikli sahne şovları, Ebru Gündeş ile yaşanan polemikler, Jennifer Lopez etkisine dair takıntısı ve Sinan Akçıl ile olan ilişkisi geniş bir perspektiften ele alındı. Hakan Solaker, Hadise’nin Türkiye’de kariyerine başladığından beri özel hayatı ve sahne tarzıyla gündemden düşmediğini belirtti.

İzmir’de Seramik Fabrikasında Gıda Zehirlenmesi İddiası

Kemalpaşa’daki bir fabrikada 68 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.