Düğünde halay çekerken kalp krizi geçirip öldü

Olay, dün akşam saatlerinde ilçe merkezindeki bir düğün salonunda meydana geldi.

Davetli olarak bir düğüne giden 5 çocuk babası Bekir Elçi, halay çektiği sırada fenalaşarak yere yığıldı.

Salondakiler tarafından ilçedeki bir özel hastaneye kaldırılan Elçi, hayatını kaybetti.

Elçi’nin kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi. Elçi’nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Artuklu ilçesine bağlı kırsal Yaylacık Mahallesi’nde toprağa verildi.

Related Posts

Tek Boynuzlu At kafatası ülkeyi karıştırdı! Kral Arthur’un şatosunun yakınında bulundu

İngiltere’de Kral Arthur’un şatosunun yakınlarında bulunan tek boynuzlu at kafatası ülkeyi karıştırdı. Yapılan incelemeler sonucunda tek boynuzlu at efsanesi yine gerçek olmadı.

Hamas ve İslami Cihad’dan ateşkes açıklaması

Hamas ve İslami Cihad, İsrail ile yapılacak müzakerenin, Gazze’deki imha savaşının sona ermesi, İsrail’in Gazze Şeridi’nden tamamen çekilmesi, sınır kapılarının açılması ve yeniden inşayla sonuçlanması gerektiğini açıkladı.

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Yer: Adana, hapisten kaçıp sokakta yürürken yakalandı

Adana’da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden hükümlü, sokakta yürürken polis ekiplerince yakalandı.

Rusya Dışişleri Bakanı, ‘yenilmez kardeşliklerini’ kutladı

Sergey Lavrov, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile Wonsan’da buluştu. Rusya’ya asker gönderen Pyongyang’a teşekkür eden Lavrov, ilişkileri “yenilmez kardeşlik” olarak tanımladı. Güney Kore istihbaratına göre yeni Kuzey Kore birlikleri yolda.

Suriye’den Azerbaycan teması: Şara Bakü’ye geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.