Devlet Bahçeli’den Ali Doğan İçin Başsağlığı Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Ali Doğan için başsağlığı mesajı paylaştı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Türk siyasetinde müstesna bir mevkii bulunan 20’inci ve 21’inci dönem Kahramanmaraş Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Sayın Ali Doğan’ın ebediyete irtihalinden derin bir üzüntü duydum. Kendisi ülkü ve ülke sevdalısıydı. Ülkücü şehidimiz Bleda Aybars Tekin’in de canberaberiydi. Merhum dava arkadaşım Ali Doğan’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Muhterem ailesine ve Kahramanmaraşlı kardeşlerime sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, menzili mübarek olsun inşallah” dedi.

Related Posts

Bakan Kurum, Bursa çarşı esnafını ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa programı kapsamında Tarihi Hanlar ve Çarşılar Bölgesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Alıştıra alıştıra af

PKK’nın ‘fesih’ kararı sonrası Öcalan’a tahliye yolunu açacak adımlarla, cezaevindeki teröristlere dönük hukuki düzenlemelerin gündemde olduğu ileri sürüldü.

PKK silah bırakacak peki ya YPG? Uzmanlar Cumhuriyet’e değerlendirdi

Terör örgütü PKK’nın silah bıraktığını açıklamasına karşın, uzmanlar bu kararın PYD/YPG’yi kapsamadığını ve yeni Şam yönetiminin ne SDG’ye silah bıraktıracak ne de Fırat’ın doğusunda etkin bir otorite kurabilecek güce sahip olmadığını vurguluyor.

Yavuz Ağıralioğlu’ndan iktidara ‘referandum’ çağrısı: ‘Çünkü siz seçimi bunun tam tersini söyleyerek kazandınız’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, terör örgütü PKK’nin fesih kararıyla devam eden “süreç” için “Terörsüz Türkiye için milletin onayı lazımdır. Referandum teklif ediyoruz. Anaların, babaların, evlatların, tüm milletin onayı lazımdır” dedi.

Çat Barajı’nda felaket kapıda: Su seviyesi tarihinin en düşük noktasında!

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Çat Barajı’ndaki su seviyesinin alarm verici düzeylere indiğini belirterek, Malatya tarımının ve çiftçilerin ciddi bir tehdit altında olduğunu ifade etti. Yıldız, barajın durumu ve tarımsal sulama ile ilgili uzun vadeli plan eksikliklerine dikkat çekti.

Ankara kulislerinden sızdı: Öcalan’ın serbest bırakılma senaryosu

Teröristbaşı Öcalan için Meclis’te ‘Umut Hakkı’nın gündeme geleceği öne sürüldü.