Çobançeşme otobanda karşıya geçmek isteyen kadın öldü

Otomobil D100 Karayolu’nda Yaya Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

D100 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Kazanın yaşandığı yer ise D100 Karayolu Çobançeşme yan yol Edirne istikameti oldu. 34 GTC 326 plakalı otomobil, otoyolda karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı.

Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin çarptığı yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden kadının kimliği henüz belirlenemedi.

Kadının cansız bedeni, incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili detaylı soruşturma ise halen devam ediyor.

Related Posts

İran’dan İsrail halkına ‘İşgal altındaki toprakları terk edin’ çağrısı: Kesinlikle yaşanabilir olmayacak!

İran Silahlı Kuvvetler Basın Sözcüsü Rıza Seyyad, İsrail halkına seslendiği açıklamasında, İsrail’i terk etmeleri çağrısında bulunarak hayatlarını kurtarmalarının tek yolunun bu olduğunu söyledi. Seyyad, “İşgal altındaki toprakları terk edin, çünkü gelecekte sizin için kesinlikle yaşanabilir olmayacaklar. Suçlu rejimin sizi canlı kalkan olarak kullanmasına izin vermemeniz gerektiğini vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kanadalı ve Meksikalı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kanadalı ve Meksikalı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü

İran’dan İsrail’e atılan füzelerden bazıları Tel Aviv ve çevresine isabet etti: 25 ağır yaralı

İsrail ordusu isabet eden yerlerden görüntü ve konum paylaşılmaması için uyarı yaptı

Rus’ya İran’dan vatandaşlarını tahliye ediyor

Rusya’nın, İran’daki Rus vatandaşlarının kara sınırından tahliyesi için hazırlık yaptığı bildirildi.

İsrail ordusu: İran geceki misilleme saldırılarında İsrail’e 80’e yakın füze attı

İsrail’in orta ve kuzey bölgelerini hedef alan füze saldırılarında en az 10 kişi öldü, 250 kişi de yaralandı

Mansur Yavaş’tan Babalar Günü mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.