Çanakkale’de feribot seferlerine fırtına engeli

Bozcaada ve Gökçeada Feribot Seferleri Hava Şartları Nedeniyle İptal Edildi

Çanakkale’nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine bugün planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile Adalar arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ firması, Ege Denizi’nin kuzeyindeki kötü hava koşulları dolayısıyla feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Bu kapsamda; Geyikli-Bozcaada hattında Bozcaada’dan saat 14.00 ve 18.00 seferleri ile Geyikli’den saat 15.00 ve 19.00 seferleri iptal edildi. Kabatepe-Gökçeada hattında ise Gökçeada’dan saat 13.00 ve 17.00, Kabatepe’den ise saat 15.00 ve 19.00 seferleri gerçekleştirilemeyecek. (DHA)


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti heyetinin siyasi parti ziyaretlerinde neler konuşuldu, yol haritasında neler var?

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan gölgede kalmaya kararlı
TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Yılın ilk tuhaf Netflix sorusu; son 1 yılda kaç ay yaşlandınız?
TIKLAYIN – Benzine zam geldi: Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Related Posts

İran’dan İsrail halkına ‘İşgal altındaki toprakları terk edin’ çağrısı: Kesinlikle yaşanabilir olmayacak!

İran Silahlı Kuvvetler Basın Sözcüsü Rıza Seyyad, İsrail halkına seslendiği açıklamasında, İsrail’i terk etmeleri çağrısında bulunarak hayatlarını kurtarmalarının tek yolunun bu olduğunu söyledi. Seyyad, “İşgal altındaki toprakları terk edin, çünkü gelecekte sizin için kesinlikle yaşanabilir olmayacaklar. Suçlu rejimin sizi canlı kalkan olarak kullanmasına izin vermemeniz gerektiğini vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kanadalı ve Meksikalı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kanadalı ve Meksikalı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü

İran’dan İsrail’e atılan füzelerden bazıları Tel Aviv ve çevresine isabet etti: 25 ağır yaralı

İsrail ordusu isabet eden yerlerden görüntü ve konum paylaşılmaması için uyarı yaptı

Rus’ya İran’dan vatandaşlarını tahliye ediyor

Rusya’nın, İran’daki Rus vatandaşlarının kara sınırından tahliyesi için hazırlık yaptığı bildirildi.

İsrail ordusu: İran geceki misilleme saldırılarında İsrail’e 80’e yakın füze attı

İsrail’in orta ve kuzey bölgelerini hedef alan füze saldırılarında en az 10 kişi öldü, 250 kişi de yaralandı

Mansur Yavaş’tan Babalar Günü mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.