AKP’ye yakın isimlerden bakanlığa Antalya’da yan yana parsellerde 3 ayrı otel yapımı başvurusu

Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da Üç Oteli Yapmak İçin Başvuruda Bulundu

Eski TOKİ Başkan Yardımcısı ve AKP’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in damadı olan, aynı zamanda eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi olan Kadem Ekşi’nin akrabalarına ait şirket Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da üç ayrı otel yatırımı planlıyor. Şirket, Çağrankaya Turizm ve Sour Turizm adlı şirketleri aracılığıyla da başvurular yapmıştır.

Cumhuriyet’in haberine göre, Gazipaşa ilçesinde denize sıfır konumda yapılması planlanan otellerin aynı bölgede, bitişik parsellere inşa edilmesi öngörülmektedir. Ahes GYO adına 2308 ada 1 parsel için yapılan projede, 54 bin 152 metrekarelik alana 232 oda kapasiteli bir tesis kurulması ve 341 milyon 582 bin TL’lik yatırım yapılması hedeflenmektedir. Çağrankaya Turizm, 2310 ada 1 parselde 55 bin 451 metrekarelik alanda 217 odalı bir otel inşa etmeyi planlarken, Sour Turizm ise 2312 ada 1 parselde 53 bin 801 metrekarelik alana 239 odalı bir tesis yapmayı hedeflemektedir.

Ahes Holding’in yönetiminde bulunan isimler arasında Süleyman Ekşi ve Mücahid Hamza Ekşi bulunmaktadır. Ekşioğlu Vakfı’nın kurucusu olan Kadem Ekşi’nin yönettiği vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Süleyman Ekşi yürütmektedir. Mücahid Hamza Ekşi ise Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in kızı Büşra Özçelik ile evlidir.

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN | Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN | Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN | Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

TIKLAYIN | Sözcü yazarına eski köşe komşusundan yanıt: Bu savaşa alet olarak “Rönesans” imasında bulunması büyük haksızlık

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Melnikov: ‘Gazetecilerin terörist gibi gözaltına alınması kabul edilemez’

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Ivan Melnikov, Bakü’de Sputnik ve Ruptly çalışanlarının yasa dışı gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde’den enflasyon mesajı: Hedefe ulaşıldı

Lagarde, Portekiz’in Sintra kentinde düzenlenen 2025 ECB Merkez Bankacılığı Forumu kapsamındaki “Değişime uyum: Makroekonomik değişim ve politika yanıtları” başlıklı panelde konuştu. Son dönemde avronun dolar karşısındaki artışının piyasa koşulları …

CHP kurultay davasında yeni gelişme

Son dakika… CHP kurultay davasında yeni gelişme yaşandı. Kurultay davası asliye ceza mahkemesinde görülecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin görevsizlik kararının kaldırıldığını duyurdu.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

ABD Büyükelçisi Barrack’ın açıklamaları dünya basınında: ‘Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına yeniden dahil edilebileceğini ve CAATSA yaptırımlarının yıl sonuna kadar kaldırılabileceğini bildirdi. Dünya basını, Barrack’ın açıklamalarına ilişkin haberlerinde, Türkiye ve ABD ilişkilerinde yeni bir dönemin başladığını kaydetti.