Melike Şahin’den Anlamlı Konser

Melike Şahin, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Unutulmaz Bir Konser Verdi

Popüler şarkıcı Melike Şahin, BKM’nin 30. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen konser serisinde müzikseverlerle buluştu. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda iki gece boyunca sahne alan Şahin, unutulmaz bir performans sergiledi.

Şahin, konser öncesinde yaptığı yazılı açıklamada, “Üzücü yangınlar ve doğal afetlerin yarattığı acılar hepimizi derinden sarsıyor. Bugünlerde basınla röportaj yapamayacağımı anlayışla karşılamanızı rica ederim. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır, doğa gönüllülerine ve emekçilere şükranlarımı sunuyorum. Daha temiz ve daha yeşil bir dünya umudunu taşıyoruz.” dedi.

Melike Şahin, kariyerinin başından beri benzersiz tarzı, yorumu ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Konserde, “Diva Yorgun”, “Durma Yürüsene”, “Beni Ancak” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra “Akkor” albümünden parçalar seslendirdi.

BKM’nin konser programı çerçevesinde ilerleyen günlerde Nükhet Duru, Nilgün Belgün ve Saba Tümer’in “Kaynat Bakalım” şovu ile “Ata Demirer Gazinosu 2” gösterisi izleyicilerle buluşacak.

Related Posts

Galatasaraylılara şok: Fiyatı dudak uçuklattı

Son üç sezonun şampiyonu Galatasaray sezonu Gaziantep FK deplasmanında açacak. Gaziantep FK’nın deplasman tribünü için belirlediği 3 bin 627 liralık fiyat tartışmalara yol açtı.

Rıza Perçin: “Antalyaspor için feda sezonu”

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, gelecek projelere dair açıklamalarda bulundu.

Kurt kuzuyu böyle kaçırdı

Batman’ın Beşiri ilçesinde ağıla giren kurdun bir koyunu kaçırması güvenlik kamerasınca kaydedildi…

Rusya’daki 8.8’lik deprem nasıl yıkıcı olmadı? Tarihin en büyük altıncı depreminde soru işaretleri

Salı günü Rusya’nın Kamçatka Yarımadası yakınlarında meydana gelen 8,8 büyüklüğündeki deprem, dünyanın en güçlü sismik olaylarından biri olarak kayıtlara geçti. Japonya, Hawaii ve ABD Batı Kıyısı gibi bölgeler tsunami tehlikesine karşı alarma …

Başkan Sekmen, Erzurum’daki Saha Çalışmalarını İnceledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vani Efendi mahallesindeki saha incelemeleri sırasında hemşehrilerinin taleplerini dinledi ve yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Dries Mertens’ten Gazze çağrısı: “Yayınla, dile getir, bir şeyler yap”

Galatasaray’ın geçen sezon sonunda yollarını ayırdığı Dries Mertens, İsrail’in Gazze’deki ablukasına ve insanlık dışı uygulamalarına tepki gösterdi.