Malatya’da Kontrolden Çıkan Otomobilin Kazası: 1 Yaralı

Malatya’da Otomobilin Kontrolden Çıkması Sonucu Meydana Gelen Kaza

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, karşı şeride geçerek yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Trafik Kazası, bugün saat 13.30 sıralarında Malatya-Adıyaman karayolunun Doğanşehir-Reşadiye Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Adıyaman istikametinde seyreden H.S. yönetimindeki 06 AAF 134 plakalı Toyota marka otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve yoldan çıktı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 62 yaşındaki Ş.A. yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi ve yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. – MALATYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Bilim dünyasını karıştıran ışık: İnsan beyninin geceleri parladığı ortaya çıktı

İnsan beyni, içten içe ışık saçıyor! Bilim insanları, beynin kendiliğinden yaydığı bu gizemli ışığın kaynağını ve anlamını çözmeye çalışıyor. Bu keşif, nörolojik hastalıkların tedavisi için umut olabilir.

Dünyanın en iyi oyunlarında ‘Türkiye’ imzası görülecek

Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen, Türkiye’de artık daha geniş kapsamlı, 3-5 yıl kuluçka dönemine ihtiyaç duyan ve piyasada uzun süre kalan oyunları geliştiren şirketlerin sayısının arttığını belirterek, “Artık bunların geliştirilme aşaması tamamlandı ve yakında dünyada en iyi oyunların yeniden Türkiye’den çıktığını göreceğiz.” dedi.

Yerli SUV’da büyük fırsat: Togg T10X’e faizsiz kredi ve dev taksit seçeneği

Togg’un T10X modeli, Türkiye’de SUV segmentinde sıfır araç arayışında olan birçok kişinin dikkatini çekiyor. Modern çizgileri ve ileri teknoloji özellikleriyle öne çıkan T10X, kullanıcıların ilgisini her geçen gün artırıyor. Haziran 2025 itibarıyla duyurulan kampanyalara bakıldığında, belirli bir peşinat ödemesiyle birlikte ayda 33.333 TL taksitlerle bu yerli elektrikli SUV’a sahip olmanın mümkün olduğu görülüyor.

Apple’ın efsane mühendisi Bill Atkinson hayatını kaybetti

Apple’a ve modern bilgisayar araçlarına önemli katkılar sağlayan Atkinson, 74 yaşındaydı.

Apple’a mahkemeden büyük şok: ‘Apple vergisi’ kâbusu sona erdi

Bu karar, geliştiriciler için zafer, Apple için ise büyük bir gelir kaybı anlamına geliyor. Bir ABD mahkemesi, Apple’ın uygulama içindeki linkler aracılığıyla App Store dışında yapılan ödemeler için geliştiricilerden ücret talep etmesini durduran …

Dünyayı değiştirecek icat: Sınırsız enerji, dünyanın en az takdir edilen sıvısında çıktı!

Nijerya’da dört genç kadından oluşan ekip, atık kabul edilen idrarı elektroliz yoluyla hidrojene dönüştürerek bir jeneratöre güç sağlayan yenilikçi bir sistem geliştirdi. Prototip, bir litre idrarla yaklaşık altı saat kesintisiz elektrik üretebiliyor.