Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Dendias’ın Türkiye itirafı Yunanistan’ı fena karıştırdı

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, parlamentoda yaptığı konuşmada odağını büyük ölçüde Türkiye’ye ayırdı. Ankara’yı “sürekli güçlenen ve son derece iddialı bir komşu” olarak tanımlayan Dendias, Türkiye’nin bölgedeki etkisini artırdığına dikkat çekti. Dendias’ın konuşması, Yunan kamuoyunda da geniş yankı buldu.

Aydın’da Yangın! Havadan ve Karadan Müdahele Ediliyor

Efeler’de ağaçlık alanda çıkan yangına itfaiye ve orman ekipleri müdahale ediyor.

Aydın’da Yeni Sosyal Yaşam Alanları: Mimar Sinan Parkı ve Aydın Tekstil Park

Başkan Özlem Çerçioğlu’nun şehre kazandırdığı Mimar Sinan Parkı ve Aydın Tekstil Park, Aydın’da sosyal yaşamın merkezi haline geldi. Parklar, dinlenme ve etkinlikler için on binlerce vatandaşa hizmet veriyor.

Yangın Ortasında Kalan Kadın Kurtarıldı

Bursa’da çıkan yangında eşi ve çocuklarıyla alevlere müdahale eden kadın kurtarıldı.

Türkler de mülk karşılığı Karayip ülkesi pasaportuna ilgi gösteriyor

Türkler de mülk karşılığı Karayip ülkesi pasaportuna ilgi gösteriyor

Katil İsrail’in açlık ve kıtlığı dayattığı Gazze’de biri çocuk 14 Filistinli daha açlıktan hayatını kaybetti

İsrail’in kıtlığı dayattığı Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 1’si çocuk 14 Filistinlinin daha açlıktan hayatını kaybettiği, açlık nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 147’ye çıktığı açıkladı.