Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Melnikov: ‘Gazetecilerin terörist gibi gözaltına alınması kabul edilemez’

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Ivan Melnikov, Bakü’de Sputnik ve Ruptly çalışanlarının yasa dışı gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde’den enflasyon mesajı: Hedefe ulaşıldı

Lagarde, Portekiz’in Sintra kentinde düzenlenen 2025 ECB Merkez Bankacılığı Forumu kapsamındaki “Değişime uyum: Makroekonomik değişim ve politika yanıtları” başlıklı panelde konuştu. Son dönemde avronun dolar karşısındaki artışının piyasa koşulları …

CHP kurultay davasında yeni gelişme

Son dakika… CHP kurultay davasında yeni gelişme yaşandı. Kurultay davası asliye ceza mahkemesinde görülecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin görevsizlik kararının kaldırıldığını duyurdu.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

ABD Büyükelçisi Barrack’ın açıklamaları dünya basınında: ‘Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına yeniden dahil edilebileceğini ve CAATSA yaptırımlarının yıl sonuna kadar kaldırılabileceğini bildirdi. Dünya basını, Barrack’ın açıklamalarına ilişkin haberlerinde, Türkiye ve ABD ilişkilerinde yeni bir dönemin başladığını kaydetti.